Slide

Content på abonnement - priser fra

Content på abonnement - priser fra

Priser eksklusiv moms

Mærker du, at der skal mere gang i din digitale markedsføring, for at den bliver succéfuld? Så få lavet content på en månedlig basis!

Med et månedligt abonnement sikrer du, at du altid har billeder og videoer med dine produkter, som passer til den brand-historie, du gerne vil fortælle.

Vi gennemgår hver måned hvilke materialer du har brug for - og analyserer på, hvad der i sidste måned gik godt - og ligeledes hvad der ikke gjorde.

Med data som vores pegepind, sørger vi for at du hele tiden kører i den rigtige retning.

Lille SoMe Pakke

Fra 2800 DKK

8 stk content:

Billeder

GIFs af billeder

1 location

Mellem SoMe Pakke

Fra 4500 DKK

15 stk content

Billeder

GIFs

Mindre videoer

1 location

Stor SoMe Pakke

Fra 6000 DKK

20 stk content

Billeder

GIFs

Videoer

2-3 locations

Slide

Hjælp på projektbasis

Hjælp på projektbasis

Social Media Management

Fra 4000 DKK per måned

Få hjælp til at styre dine sociale medier, at skabe en content plan og at sikre at du er kontinuerlig på alle dine platforme. Men en god content plan, ved du lige hvad du skal - og hvad platform det skal være på. Gennem at have et godt overblik over dit brands self-owned online aktiviteter sammen med paid ads og anden digital markedsføring, vil du have mere kontrol over dit brands online persona.

Jeg kan hjælpe med at styre dine platforme på dansk, svensk og engelsk - både med at skrive captions men også med at svare på kommentarer og beskeder og alt det, der følger med.

Materialer til din kampagne

Fra 4000 DKK per kampagne

Skal du lancere et helt nyt produkt, som har brug for sit eget lille univers? Det kan jeg selvfølgelig også hjælpe med. Her kan du få både stillbilleder og video som kan bruges i lanceringen.

Packshots & Produktbilleder

Fra 500 DKK per billede

En god e-commerce kræver gode packshots, så at kunden kan se lige hvad det er de køber. Med stor erfaring fra detaljerede smykker, kan jeg hjælpe fra det helt lille detaljerede produkt, til de helt store.

Portrætter & Mennesker

Pakkepriser fra 1600 DKK inklusive moms

Har du brug for flotte portrætter, enten af dine medarbejdere, din familie eller af dig selv? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Website Design & UX

Kontakt mig for tilbud

Jeg har erfaring med både front-end udvikling samt opsætning af WordPress-hjemmesider, og kan hjælpe både med opsætning men også med selve designet.